GARANTI
RETUR

©2016 Hammerslaget AS. Alle rettigheter.

En garanti er et løfte fra en produsent, importør eller selger, som skal gi deg rettigheter utover forbrukerkjøpsloven. Selgeren kan altså ikke innskrenke de rettighetene du har etter loven, men står fritt til å gi deg bedre rettigheter enn det loven gir deg.

Det vet vi i Hammerslaget, og har gjort nettopp det.
Wilton B.A.S.H® slegger med UNBREAKABLE® SKAFT TEKNOLOGI er enkelt og greit den mest holdbare sleggen på markedet. Den overgår tre- og glassfiberskaft slag etter slag. Vi er så trygge på UNBREAKABLE® SKAFT TEKNOLOGIEN at vi GIR deg KR 10,000 dersom håndtaket skulle knekke ved normalt bruk. Denne garantien gjelder i hele to år etter at du kjøpte sleggen.

Hammerslaget vil betale deg kr 10,000 kontant dersom håndtaket til din B.A.S.H® slegge skulle knekke under normal bruk. Denne garantien gjelder i to år etter kjøpsdatoen. Denne betalingen er istedenfor en hvilken som helst annen garanti eller reklamasjonsrett du måtte ha eller er antatt at du har. B.A.S.H kr 10,000 garantien gjelder ikke ved bruk der sleggen er brukt til noe annet enn som et håndholdt slagredskap, heller ikke ved feil på f.eks hode, inkludert, men ikke begrenset til, separasjon av hodet fra skaftet.

B.A.S.H slegger tåler å bli brukt i noen minusgrader, men B.A.S.H kr 10,000 garantien gjelder ikke ved bruk i minusgrader. Da gjelder vanlig garanti og reklamasjonsrett etter norsk lovverk.
Det anbefales at sleggen alltid oppbevares i plussgrader, da fleksibiliteten og behageligheten til gummien synker da den blir kald, noe som kan resultere i sprukken gummi. Rekylfrie hammere skal ikke brukes i minusgrader.

Ikke i noe tilfelle skal Hammerslaget AS eller noen av forhandlerne være ansvarlig for eventuelle skader eller følgeskader (inkludert, men ikke begrenset til, ansvar for tap av fortjeneste eller andre ting) som oppstår ved salg, kjøp eller bruk av produktene.

Vi forstår også alle at ingen slegge kan vare evig. De blir jo slått med hele tiden. Men sammenlignet med alternativene, er Wilton BASH de desidert mest holdbare, og vil garantert vare i mange år.

Retur

Sleggen må returneres til oss for undersøkelse, enten i forhåndsbetalt post, eller direkte. Du må samtidig legge ved kjøpsbevis og en forklaring på hvordan håndtaket knakk. Dersom vi finner ut at du er dekket av B.A.S.H(R) kr 10,000 garantien, så vil vi overføre kr 10,000 til deg.

Hvis vår eksaminering avdekker at det er en feil med sleggene, og at du ikke er dekket av B.A.S.H kr 10,000 garantien, så vil vi reparere eller erstatte produktet, eller refundere kjøpssummen, etter vårt valg, i samsvar med vår vanlige garanti på slagverktøy.