Kjøpsbetingelser

Firmainfomasjon:

Hammerslaget AS
Drammensveien 281
3420 Lierskogen
Tlf. 99648552

Org nr: 916 369 026 MVA

Priser
Alle priser er i norske kroner og vises med merverdiavgift (MVA). Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere MVA og alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til frakt etc.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller mener noe er feil. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en hyggelig handel.

Force majeure
Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle våre forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure, opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Som Force Majeure regnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, og slikt som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.

Opplysninger gitt i nettbutikken
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Salgs- og leveringsbetingelser

Ekspedering av ordre
Alle ordre blir behandlet fortløpende og blir som oftest pakket innen 24 timer hver virkedag, med unntak av noen «Pakke i Postkassen». Er det tomt på lager så gir vi beskjed så fort vi kan.

Pakke i Postkassen
Vi må sende et minimum med pakker når det er Pakke i Postkassen og det kan derfor gå over en virkedag fra du bestiller til varen blir sendt, men vi vil ikke hoppe over to virkedager.

Frakt
Vi sender varene med Bring og har avtale med henting her. Bedriftspakker blir sendt med Ramberg.

Betaling
Betaling skjer med VISA eller MasterCard gjennom Svea Checkout i nettbutikken.

Kortinformasjon
Når du handler på Hammerslaget.no blir betalingen behandlet av Svea Finans NUF, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. Alle kortinformasjonen blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Faktura:
Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

Delbetaling:
Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.
For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.
Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10 000kr, varighet 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 195, termingebyr 35 kr: 10,68%
Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon
Allmenne vilkår finner du her
Standardisert europeisk opplysninger om forbrukerkreditt finner du her
Forslag til øvrig informasjon
For mer informasjon om netthandel vises det til:
http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/netthandel og delbetaling

Personopplysninger/kundedata

Hammerslaget.no (juridisk eier: Hammerslaget AS) behandler persondata ifølge lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldre bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter, bli koblet med andre eksterne registre eller delt/solgt med en tredje part.