Åpningstider i butikken i Drammen

  • Mandag: 09:00 – 16:00 
  • Tirsdag: 09:00 – 16:00
  • Onsdag: 09:00 – 16:00
  • Torsdag: 09:00 – 19:00
  • Fredag: 09:00 – 16:00

Vi er ofte på lageret eller i butikken utenfor åpningstid også, så skulle du være i nærheten en annen tid enn i åpningstiden så send oss en melding på Facebook eller Instagram. 

 

HVEM ER HAMMERSLAGET

Hammerslaget tar et slag for verktøyinteressen i Norge. Vi ønsker å være idealister og tar kun inn det som er i ypperste kvalitet,- fyllvarer er vi ikke ute etter. Hyllene skal kun fylles med kvalitet.

Hammerslaget er en familiebedrift bestående av to brødre. Den ene tømrer og den andre maskiningeniør. Begge med en genuin interesse for verktøy, og et håp om å kunne bidra til et rikere verktøyliv for Norge.

BUTIKK/SHOWROOM

Hammerslaget lanserer sin første butikk/showrom på Nøsted Brygge i Drammen ila. 2019. Der vil de fremste produktene være utstilt i et unikt lokale. Alle varer som finnes på Hammerslaget.no kan kjøpes i butikken, selv om de ikke er utstilt.
Vi ønsker alle velkommen til lokalet,- både for en prat, en handel eller et besøk.
Adresse: Svelvikveien 61, Port D 3039 Drammen

GARANTIER

Vi ønsker at våre kunder skal kunne være helt trygge på at det de kjøper er av god kvalitet. Vi opererer derfor med knallharde garantier på våre produkter.

For å se hvilke garantier de forskjellige varene har, gå til GARANTIER OG RETUR øverst på siden.

NETTBUTIKK

Nettbutikken inneholder alle produktene som lagerføres i Hammerslaget. Alle varer er tilgjengelig hele døgnet. Det er samme priser på nettet som i butikken.

VERKTØY PÅ VEIEN
Hammerslagetbilen er stadig på nye reiser, og er du bosatt på Østlandet kan det hende du får besøk av oss. Bilen er utstyrt med en rekke produkter fra vårt sortiment, slik at du kan både se, prøve og bli kjent med det vi har å tilby. Det er også mulig å bestille et besøk,- vi kommer til din arbeidsplass!    Tlf. 996 48 552

Kontaktinformasjon Hammerslaget AS

Org nr: 916 369 026 MVA

Firmaet er registrert i merverdiavgiftsregisteret og foretaksregisteret.

Adresse:                                  Svelvikveien 61, 3039 Drammen  Nøsted Brygge Port D og E

Telefon:                99648552

Epost kundeservice:
post@hammerslaget.no