Skrustikke til å feste på hengerfeste

Mange av oss har jobber utendørs, eller cruiser rundt til forskjellige oppdrag i løpet av en dag. Noen av oss gjør tomannsjobber alene, og hvor ofte hadde det da ikke vært fint med en ekstra hånd?

Wilton har nå en skrustikke for avtagbare hengerfester. Skrustikken festes enkelt på baksiden av bilen, og blir med overalt som en ekstra arm med kraft og stabilitet.

Når vi ikke vil arbeide bak bilen, så kan skrustikka enkelt flyttes over til et annet sted, for eksempel en benk, og festes med bolter. Da kan vi utføre jobber på stabilt underlag.

Denne solide saken på 12-18 kg tåler varme, og er derfor også egnet til sveising.

Skrustikken festes til hengerfestet, og kan være på når man kjører. Den patenterte sveiven vil alltid stå oppreist, noe som vil forhindre kollisjon. I tillegg så har den en god høyde, som gjør at bilskiltet alltid vil synes. Videre så vil den ikke være i veien for dører som åpnes.

Vann tåler den, også.

Hvilke biler passer den til?

Den passer til biler som har 2″ firkantet avtagbart hengerfeste. Biler som Dodge, Ford, Chevrolet og diverse andre trucks (for eksempel fra Arctic Trucks) har ofte denne typen.

Er det lov å kjøre med den?

Ja, det er det. Det er i følge Statens veivesen helt lovlig å kjøre med, så lenge bilens skilt vises.

Kommer den i mange størrelser?

Den kommer i 5″ på 12 kg og 6″ på 18 kg. Den kan kjøpes med eller uten bordfeste. Dette kan man investere i dersom man ønsker å benytte skrustikken på for eksempel et bord, der denne i tillegg skal være godt festet til underlaget.

Hvor kan den kjøpes?

Per i dag så selges den i Hammerslaget sin nettbutikk, og hos Arctic Trucks på Brakerøya i Drammen, men kommer kanskje etter hvert ut til utvalgte forhandlere.

Se også filmen under som gir en god innføring i hvordan skrustikken monteres og brukes.

 

 

Legg igjen en kommentar

EUROPEAN CUSTOMERS – PLEASE VISIT OUR NEW AND AWESOME WEBSTORE THE HAMMERSTROKE FOR PURCHASING. CHEAP SHIPPING!

Fjern

EV SSL